✔2 - 3 dagers levering          ✔Gratis frakt

Spørsmål & Svar

Er det noen vitenskapelige bevis for effektiviteten av Collagen Induction Therapy (CIT)?

Ja, vennligst se vår seksjon om nyere vitenskapelige studier her

 

Holder det å bruke kun CIT Roller eller må jeg bruke GEL og CREME produktene? 

CIT Body Roller: 

De tusenvis av hullene som CIT Body Roller lager i huden skaper en unik mulighet til at aktive kosmetiske ingredienser kan tas opp i huden. Studier viser at opptaket kan være 10.000 ganger bedre en påsmøring av ingrediensene på en normal hudoverflate. Det er derfor âme pure® har utviklet Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL og CREME, som inneholder 4 aktive ingredienser som utgjør hele 14% av produktet. Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%. Det er nettopp dette som gjør at våre produktene er så effektive som de er. De 4 aktive ingrediensene har dokumentert effekt i til sammen 10 studier.
Du vil ikke kunne oppnå gode nok resultater uten GEL/CREME.  (forskning )

CIT Face Roller: 

CIT Face Roller gjør at kollagenproduksjonen øker med minimum 200% som gjør at du bygger opp ny hud i behandlingsområdet. Den aktive og hudfornyende ingrediensen Betox93™  som finnes i collagen Therapy gel gjør opptaket av denne kollagenen mange ganger sterker, i tillegg så jobber den også beskyttende med å stimulere immuncellene i huden din. Collagen Therapy Gel sørger for at rødfargen og varmen i huden etter behandling reduseres kraftig, slik at du unngår å være rød det første døgnet etter behandling, noe som er vanlig uten bruk av Collagen Therapy Gel. Resultatet vil ikke bli optimalt uten Collagen Therapy Gel.

  • Stimulerer hudens naturlige kollagennivå
  • Anti aging effekt
  • Øker spensten og elastisiteten i huden
  • Øker hudens naturlige fuktighet
  • Regenerer ny hud
  • Glatter ut tørr og sprukket hud
  • Motvirker eksem og utslett
  • Dokumentert effekt på sol- og brannskader

Er nåler av titanium bedre enn kirugisk rustfritt stål?

âme pure™ sine CIT Rollere er håndlagde og nålene er av kirurgisk rustfritt stål som er bevist at er den beste standarden for alle medisinske materialer (sprøyter, kirurgiske skalpeller, akupunkturnåler er alle av kirurgisk rustfritt stål.)

Er rollere med 500- 540nåler, LED eller nåler med vibrasjon bedre?

Dessverre er dette reklametricks for å skille seg ut på markedet.

âme pure™ har som strategi å kun selge og markedsføre produkter som har meget god dokumentasjon, for sikre maksimalt resultat. Vi kan derfor kun anbefale våre produkter som har 192 nåler, ettersom vi har meget god dokumentasjon på effekten. Så lang vi vet, er det ennå ikke gjort noen studier på rollere med 500- 540 nåler. Alle eksperter vi har med oss som rådgivere fraråder så mange nåler på en roller, ettersom nålene står alt for tett, og vil derfor ha store problemer med å penetrere huden. Dette kan medføre skader på huden og sannsynligheten for smerte og infeksjoner kan øke.