✔2 - 3 dagers levering          ✔Gratis frakt

Intensive Stretch Marks Eraser™

Intensiv strekkmerke og arr behandling, som på kun 8 uker redusere strekkmerker og arr betydelig. Vår erfaring viser at du kan oppnå 50- 80% reduksjon av strekkmerker og arr.* Hvis du repeterer behandlingen vil strekkmerkene reduseres ytterligere. Effekten av Intensive stretch Marks Eraser™ er støttet av hele 21 studier og gjør behandlingen til en av markedets mest avanserte og effektive behandling for strekkmerker og arr på kroppen.
 
Bestill idag og betal faktura i Mars
2- 3 dagers levering  Gratis frakt   

Les mer...

På lager

2 183,00 kr

Kampanje 1 098,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Intensive Stretch Mark Eraser™ består av 2 ulike konsepter:

1. Den Originale CIT Body Roller™
2. Intensive Stretch Marks Induction Therapy™ GEL & CRÉME (80ml og 120ml)

Den Originale CIT Body Roller™ er spesielt utviklet for å behandle problemområder på kroppen. CIT Body Roller er dobbelt så bred som CIT Face Roller, noe som gjør det enklere og mer effektivt å behandle store problemområder på kroppen.
På få sekunder skaper rullen tusenvis av mikroskopiske hull i huden, og dermed blir overflaten av huden lurt til å tro at den har fått en liten skade, og produksjonen av kollagen økes med mer enn 200 %. Dermed erstatter kollagen og elastin ødelagt fiber og skadet arrvev, som finnes i strekkmerker og arr.

De tusenvis av hullene som den originale CIT Body Roller lager i huden skaper en unik mulighet til at aktive kosmetiske ingredienser kan tas opp i huden. Studier viser at opptaket kan være 1000 ganger bedre enn påsmøring av ingrediensene på normal hudoverflate.
Det er derfor âme pure® har utviklet Intensive Stretch Marks Induction Therapy™ GEL hvor hele 7% består av 2 aktive dokumenterte kosmetiske ingredienser.
Gelen påsmøres umiddelbart etter rulling med CIT Body Roller. Dermed oppnår man optimal effekt, samtidig som man unngår at huden blir rød og varm.

Intensive Stretch Marks Induction Therapy™ CRÉME  består av de samme 2 aktive ingrediensene som i Gel. Den smøres på hver morgen og kveld under behandlingsperioden på 8 uker, bortsett fra den kvelden du har brukt CIT Body Roller.

Dokumenterte effekter:

Hindrer dannelse og progresjon av strekkmerker med minimum 50%
Reduserer tykkelsen av eksisterende strekkmerker med ca. 50%
Bryter opp gammelt arrvev og regenererer ny frisk hud, som erstatter strekkmerkene på kun 8 uker.
Gir betydelig fuktighet og oppstrammende effekt på huden.
Gir tilbake spensten og fastheten i huden.


Intensive Stretch mark Induction Therapy™ GEL og CRÉME kosmetiske formulering har følgende effekt på strekkmerker og arr:

  • Kliniske studier viser en betydelig reduksjon av strekkmerker: På kun 8 uker reduseres lengden på strekkmerkene reduseres med 50%, bredden reduseres med 66,2%, fargen med 75,1% både pånye og gamle strekkmerker

  • Huden gjenvinner sin elastisitet (+ 44% i 60 dager), og reduserer/ fjerner strekkmerker. Behandlingen er også perfekt for å forhindre dannelse av nye strekkmerker.

  • Stimulerer immunsystemcellene i huden, og øker aktiviteten i immunsystemet. Dermed stimulerer behandlingen kampen mot patogener (bakterier) som konstant angriper huden. Dermed vil kollagenet jobbe mer effektivt med å skape nye hudceller. I tillegg vil opptaket og effekten av de aktive ingrediensene i den avanserte formuleringen øke betydelig.

I denne pakken får du med:

1 x âme pure® Original CIT Body Roller™
1 x Intensive Stretch Marks Induction Therapy GEL 80ml
1 x Intensive Stretch Marks Induction Therapy CRÈME 120ml
2 x âme pure® Sanitizer Sprays

Hva er Strekkmerker?

Strekkmerker er en tilstand assosiert med kontinuerlig og vedvarende strekk av huden.
De forekommer i en rekke fysiologiske tilstander, for eksempel graviditet, vekst i ungdomsårene, fedme (rask vektøkning). Strekkmerkene oppstår ved at kollagenfibrene i lærhuden skadet og revet over, nettopp fordi huden utvider seg så raskt. Ny strekkmerker har som oftest en lilla/rød tone og blir gradvis hvite med årene.
Strekkmerker er mest synlig på brystene, mage, rygg, rumpe og lår, da disse kroppsdelene kan oppleve store volumendringer. Tenåringer og kvinner er mest berørte av strekkmerker, som kan medføre ubehag og psykiske problemer. Strekkmerker er imidlertid på ingen måte farlig eller smertefullt, men det kan være et betydelig estetisk problem for dem som blir berørt.

Kombinasjonen av CIT Body Roller og GEL & CRÉME produktene er markedets mest effektive og innovative behandling av strekkmerker. Studier viser at man ved en behandling kan reduserer i snitt 50% av strekkmerkene. Gjentatte behandlinger vil over tid redusere strekkmerkene ytterligere.

CIT Body Roller skal ikke brukes i ansiktet.

Usikker på hvilken lengde du skal velge? Vi er her for å hjelpe. Kontakt oss HER eller på live chat, hvis du trenger hjelp.

*Resultatene er dokumentert i en rekke kliniske studier. Imidlertid er det ingen resultatgaranti. Resultatet kan variere fra person til person. 

Forsiktighet

Bør ikke brukes om du er allergisk mot kirurgisk rustfritt stål.
CIT Body Roller skal kun brukes av deg og skal ikke deles med andre
CIT Body Roller skal IKKE brukes i ansiktet
CIT Body Roller skal ikke brukes på kviser, aknelesjoner, Nodulocystisk akne/ underjordiske kviser og byller, aktive herpesutbrudd eller noen annen form for akutt infeksjon eller inflammasjon på huden.
CIT Body Roller skal ikke brukes på Keloid og hypertrofisk arrdanning (overvekst av arrvev som utvikler rundt et sår, hevet over huden).
CIT Body Roller skal ikke brukes på hevete føflekker eller vorter.
CIT Body Roller skal ikke brukes på eksem, rosacea, psoriasis og solkeratose.
CIT Body Roller skal ikke brukes sammen med antibiotika, eksfolierende produkter, eller produkter som inneholder AHA/BHA syrer, glycolsyre, salisylsyre, benzoyl peroxide, MI (Methylisothiazolinone).
Skal ikke brukes dersom du har brukt reseptbelagte medisiner mot acne de siste 6- 12 månedene.
CIT Body Roller skal ikke brukes i området der strålebehandling/ laserbehandling har blitt utført de siste 12 månedene.
Unngå å sole deg i naturlig sollys minst 24 timer før og etter CIT Body Roller behandling.
Solarium bør unngås helt under behandlingen. Du bør vente 4 uker etter avsluttet behandling med å ta solarium.
Ikke bruk CIT Body Roller dersom du lider av hemofili eller diabetes.
CIT Body Roller Behandling anbefales ikke til bruk av personer under 18 år

*Våre CIT Rollere og CIT Pen produkter er å regne som et intim-produkt, og
du vil kun få et nytt produkt eller tilbakebetalt hele kjøpesummen dersom forsegling/ emballasje ikke er brutt opp.

Tilbakemeldinger

Cellulite og Stretch Marks Eraser 

Jeg bestemte meg for og prøve Triple Multiplex etter anbefaling fra en venninne, som hadde oppnådd et fantastisk resultat! For godt til å være sant tenkte jeg. Men jeg måtte bare prøve... Forventningene var lave, men det viste seg å være et riktig valg!  Jeg kunne se forskjell etter en behandling!! Jeg kunne se det komme ny frisk hud samtidig som huden ble strammere og strekkmerker og arr lysnet bort! Kan ikke tro hva dette produktet gjør, jeg er helt forelsket 
Mariele Lyder Jacobsen 22 år fra Tønsberg

Triple Multiplex har bokstavelig talt gitt meg og kroppen min selvtilliten tilbake! Jeg er 19 år og har slitt med overvekt i mange år og med overvekt kommer det dessverre også strekkmerker og cellulitter. Jeg må innrømme at jeg har prøvd absolutt ALT som finnes av produkter og behandlinger, og dette var mitt siste”desperate” forsøk. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne når jeg så at âme pure fungerer! Ja, det er ikke akkurat den mest behagelige behandlingen jeg har prøvd men fy søren det er verdt det! Jeg kunne faktisk ikke tro mine egne øyne, da jeg så resultater allerede etter bare 2 ukers behandling. Jeg kan ikke få takket âme pure nok for de fantastiske resultatene jeg har oppnådd. Jeg kan nå se frem til å ta på meg bikinien i sommer!
 

Kremer eller oljer som lover deg gull og grønne skoger mot strekkmerker? Nei trur ikke det..
Nå har jeg prøvd det aller meste innenfor det å det er ingenting som funker. Svangerskapet mitt etterlot seg masse strekkmerker på magen, og jeg begynte å skjemmes og trodde ikke jeg kom til og ville vise meg i bikini igjen. Det var virkelig skjemmende. Og jeg hadde gitt opp alt og vurderte og gå til legen... Men så så jeg Amepure sin behandling og begynte å lese litt på siden deres og så på tilbakemeldinger fra andre folk, og dette hørtes lovende ut. Og med det bestemte jeg meg for å gi det en sjanse, og nå angrer jeg ikke et sekund! Jeg har brukt cit body rolleren sammens med gel/cremen i 3 uker nå, og ser helt sinnsyke forandringer. Gleder meg til og se hvordan resultatet blir etter to måneder. Alt ser lysere ut nå takket være Amepure.
Mvh Mina Nyang Halseth

Tusen takk for fantastiske produkter. Hvis du har strekkmerker og leter etter noe som kan fjerne de så vil jeg absolutt anbefale âme pure Triple Multiplex. Jeg har hatt mine «tigerstriper» i 6 år og etter jeg fødte mine to vakre barn, men å dra på badeferier har vært stille kamp for meg. Jeg prøver å lære mine barn at man skal elske seg selv uansett hva, men når jeg skal på badeferier tar usikkerheten min overhånd pga strekkmerkene :-( Etter Triple Multiplex har jeg fått utrolig gode resultater og jeg kan faktisk ikke beskrive hvor glad og takknemlig jeg er. Nå gleder jeg meg til sommer og sol i bikini :-)
Jeg hadde ikke nølt et sekund med å prøve ut âme pure!

Jeg bokstavelig elsker dette produktet , jeg bruker det på store områder på kroppen, 1mm bruker jeg  - Etter første behandling så jeg stor forbedring på de små strekkmerkene jeg har, men mest av alt - cellulittene bare forsvant mer og mer, etter 3 behandlinger så jeg så stor forbedring at det nesten ikke var til tro! Var kjempe skeptisk til å begynne med, men nå - prøv det alle som sliter med sine strekkmerker & eller cellulitter.
Hilsen Laila

Anbefaler alle å gi dette en sjanse. Jeg fikk settet mitt i posten på onsdag, hovedsakelig for å se om det hjelper på store porer. Jeg har og cellulitter på bare den ene "rumpeballen", prøvde der og å så resultater allerede dagen etter!:-) Har virkelig troen på Âme pure! Takk for et godt produkt.
Hilsen Mona Michelle

Resultatene er helt utrolige. Jeg hadde problemområder med pigmentflekker, strekkmerker og generelt ujevn hud.
De verste problemområdene mine er nesten borte. Jeg har alltid hatt veldig lite tro på "wow-effekt" produkter, men dette funker virkelig.Tusen takk for produktet! Jeg har fått så ufattelig mye mer selvtillit nå. Jeg vil at deres produkter skal nå frem til mest mulig folk, så fornøyd er jeg!"
- Ida Drivdal Bjørnerem på 22 år
 

Etter å ha prøvd flere forskjellige produkter mot strekkmerker var jeg veldig skeptisk til å prøve âme pure men tok sjansen og er nå veldig glad for det! Etter en kort stund med âme pure begynte strekkmerkene på lårene å bli mindre synlige og huden føles myk og god. I begynnelsen er det ubehagelig og litt vondt, men det er ingen ting i forhold til de gode resultatene man får! :)
Hilsen Magdalena

Jeg har nylig begynt med Triple multiplex  behandlingen og er super fornøyd! 
Jeg skulle egentlig starte med laserbehandling for strekkmerkene mine etter graviditeten, men tenkte å prøve ut dette produktet først, jeg angrer ikke et sekund! 
Etter bare første behandling så jeg tydelige resultater. Nå ser jeg nesten ikke noe til strekkmerkene, helt sykt.  Dette er noe som virker!!

- Elisabeth Eriksen 22 år fra Bergen
 

Jeg har brukt Triple Multiplex behandlingen nå i snart to måneder. Jeg må ærlig si at jeg ikke har trodd på noe slikt før. Men etter en stund med Body CIT roller på kvelden før jeg legger meg, har jeg fått gode resultater! Å jeg kan anbefale dette produktet, virkelig! Jeg har lenge slitt med Cellulitter på baksiden av låra mine. Noe jeg har lenge prøvd å fjerne med alt mulige ting. Å det er jeg nokk sikkert ikke alene om, vill jeg tro. Jeg såg fine resultat etter første gang jeg gjorde dette. Å ser fram til å kunne vise lår uten å skjemmes av cellulitter! :)

- Janita Wiik

Helt utrolig hvor bra Triple Multiplex behandlingen er.
Jeg har vært flere dyre steder for å fjerne strekkmerker.. Ingen har kunnet hjelpe meg, og det har kostet meg dyrt.. Jeg følte meg dum da jeg skulle prøve noe enda en gang.. Men herregud så glad jeg er, mine strekkmerker er gamle, fikk de som ung mor for 23-24 år siden, men nå er de nesten borte. Jeg har drevet på i 1 mnd nå og skal ta en mnd til, jeg gleder meg til å se endelig resultat!! Tusen tusen takk for et vidunderlig produkt!!
Jeg er super fornøyd med resultatet og endelig i en alder av 42 så koser jeg meg i bikini. 
Tusen takk, dere er supre!
- Heidi Eriksen, 42 år. 


Jeg er superduper fornøyd med Triple multiplex behandlingen til âmepure. Jeg fikk masse strekkmerker etter svangerskapet. Nå har jeg bare brukt den fire ganger og ser allerede kjempe forbedringer.
Så hvis du plages av strekkmerker eller cellulitter, så hadde jeg ikke ventet med å kjøpe denne! Mange tenker kanskje at det bare er tull, men det er det IKKE!

8 ukers behandling: 
Dette er helt vanvittig! Er veldig glad for og overrasket over hvor bra deres produkt har virket:) Jeg er så fornøyd!! Synes også den virker slankende/oppstrammende !
- Jeanett Nielsen

Jeg var egentlig fornøyd med kroppen min, helt til svangerskapet . Etter det har jeg hatt så dårlig selvtillitt, med sinnsykt sterke og mye strekkmerker. Dette har ødelagt mye for meg. Både humøret og det å kunne bade offentlig var ikke ett tema.
Da jeg hørt om Triple Multiplex behandlingen som kunne redusere/ fjerne strekkmerkene, kastet jeg meg i det å bestilte. Jeg hadde sett en del bilder av andre at dette funket. Har prøvd mange typer kremer og kjerring råd uten hell. Men bare etter noen dagers bruk av CIT Body Rollen, så kunne jeg se forskjell! Jeg sto bare å måpte ! Dette funket !!!!! :) :) :) Jeg har anbefalt flere av vennene mine å de har blitt like fornøyd som meg :)  selvtilliten er så mye bedre å endelig trenger jeg ikke å føle at jeg må gjemme kroppen min ! Tusen tusen takk ! :)
Hilsen Pia Olsen fra Haugesund

Før graviditeten var jeg en selvsikker person og likte å vise mye hud. Etter fødselen har jeg fått så utrolig mye strekkmerker, som virkelig har gått utover selvtilliten min :-(
Jeg vet at det er naturlig å få strekkmerker, men for meg så føles det ikke bra og jeg er nesten redd for å se meg i speilet.
Jeg trenger ikke strekkmerker som et «bevis» på at jeg har fått barn og er lei av å dekke meg til på stranden fordi jeg synes det er ubehagelig. En dag så jeg Ame pure sin annonse og det gav meg håp, så jeg valgte å bestille 1.00mm.
Jeg fikk Triple Multiplex behandlingen i posten for 1 uke siden og etter kun 2 behandlinger kan jeg faktisk se forskjell på strekkmerkene mine, de blir svakere! Litt vondt gjør det, men det er SÅÅ verdt det!
Hilsen Fatima

Jeg kan virkelig se stor forbedring. Venner og familie som hadde sett meg før sa strekkmerkene var tydelig forbedret og jeg er kjempe fornøyd.
Dette er noe som fungerte for meg og mange andre damer med samme problem og jeg er strålende fornøyd. Nå vil jeg fortsette med enda en behandling og jeg gleder meg til å se resultatet!
- Marie Hetland, 24 år, Stavanger

Jeg har prøvd mange kremer mot strekkmerker.Fra Bio oil til dyre kremer :-( men dette er andre dag eg bruker CIT Body roller (Triple Multiplex behandlingen),å ser at lyse strekkmerker begynner å forsvinne allerede, WOW!!!
Så nå gleder eg meg til resultatet etter to måneder. Dette produktet er å anbefale, det er verdt hver krone!  Tusen takk for gode produkter :-)
Før og etterbilder kommer :-)
Hilsen Monica Skjerdal fra Aurland

 Jeg holder enda på med Triple Multiplex behandlingen  på lårene mine og huden har definitivt blitt bedre og strekkmerkene mine er nesten borte, før var de synlige, til og med på bilder. Nå har de blitt såpass jevne og lyse i forhold til før at de ikke synes på bilder engang.
Behandlingen fungerer virkelig og kan nesten kalles magi! :-)
- Sunniva Pollestad Haugland- Askøy

Jeg var faktisk veldig skeptisk i starten! Jeg fikk strekkmerkene da jeg begynte å gå ned i vekt, og ble veldig oppgitt da det var dette jeg ville unngå! Hadde sett veldig mange reklamer om dette og tenkte jaja, hvorfor ikke? Etter første runde følte jeg fortsatt at det ikke kom til å virke, men ble veldig overrasket da de forsvant litt etter litt:) dette er noe jeg har anbefalt til venner og bekjente, og tror faktisk alle har bestilt av dere nå! Dette er det beste jeg noen gang har prøvd, og kommer til å bruke dere i fremtiden!:)
- Siw Bjerkset

Jeg var litt i tvil i starten da jeg begynte, og jeg var heller ikke så flink til å følge opp behandlingen, men etter å ha brukt den en stund så ser jeg merkbar forskjell. Strekkmerkene mine har blitt MYE mindre synlig enn hva de var tidligere. Jeg er SUPER FORNØYD og kommer til å fortsette til de er 100% borte :-)
Hilsen Kristina